Kontakta oss

Linus Zackrisson
Linus ZackrissonStyrelseordförande
Linus har många års erfarenhet av HR-frågor och arbete inom idéburen sektor. Linus är grundare och initiativtagare till Stiftelsen Understand och har bred kunskap kring psykisk ohälsa och dess konsekvenser i arbetslivet.
Mikaela Dhyring
Mikaela DhyringStyrelseledamot
Mikaela har över 15 års erfarenhet av idéburen sektor och styrkor i nätverkande, kommunikation och projektledning. Hon drivs av vetskapen om att psykisk ohälsa behöver diskuterats, främst inom näringsliv och politik.
Emma Mårtensson
Emma MårtenssonMarknadskommunikatör
Utbildad inom E-Commerse Management på IHM Business School i Malmö med ett stort engagemang för välgörenhet och främst inom välmående och hälsa på insidan.
Emma drivs av frågor som rör näringslivets positiva påverkan på människors mående i vardagen.
Richard Bernspång
Richard BernspångStyrelseledamot
Richard är ekonom med gedigen erfarenhet från ideell sektor på nationell nivå. Han önskar av egen erfarenhet, att psykisk ohälsa vore lika naturlig att diskutera som fysisk och anser att Understand bidrar till sätt att nå dit.
Julia Cornu
Julia CornuStyrelseledamot
Julia har lång erfarenhet av idéburen sektor, både som förtroendevald på hög strategisk nivå, samt som anställd. Julia vill med professionalitet och värme bidra till att psykisk ohälsa hamnar högt upp på agendan för beslutsfattare.

Skicka en bokningsförfrågan